235/50 R19 99V 3PMSF - Upraviť

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Kategória : 4x4 celoročné
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 hodnotenie)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
na sklade

Doprava zdarma 24 h/72 h

Jednotková cena 155,49

Vlastnosti

Značka Nokian
Model Seasonproof SUV
Rozmer 235/50 R19 99V
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia 3PMSF
Európsky rating
C B A 69 dB
Kategória
4x4 celoročné
Hodnotenie
4.0 /5 (26 hodnotenie)

Opis

Ideálnym riešením pre vodičov, ktorí nechcú pravidelne meniť svoje pneumatiky, je Nokian Seasonproof SUV, ktorý je optimálny každý deň v roku a poskytuje vám veľkú bezpečnosť.
Spoľahlivý počas zasnežených a blátivých dní a ponúkajúci bezchybný výkon a veľmi pohodlnú jazdu v lete, táto celoročná pneumatika je odolná.

Opis
hodnotenie
Montáž

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Inovácia Season Sense od spoločnosti Nokian integruje tri technické vylepšenia pre optimalizáciu výkonu pneumatík: špecifickú techniku lamelizácie, smerový vzor pre behúň a pokročilú formuláciu kaučuku. Tieto vlastnosti umožňujú zvýšenú prispôsobivosť a bezpečnosť na snehu a mokrých povrchoch. Nokian vyvinul multifunkčnú lamelizáciu a orientovaný vzor behúňa na splnenie týchto požiadaviek. Konštrukcia nových odvodňovacích kanálov "všetky ročné obdobia" podporuje odstraňovanie vody a blata, zatiaľ čo pridanie kremičitých pieskov do zmesi kaučuku zaručuje vysokú dlhovekosť, optimálnu priľnavosť na mokrých povrchoch a znížený valivý odpor.

Letné výkony a bezpečnosť v zime

Letné výkony a bezpečnosť v zime
Prepracovaný dizajn dezénu pneumatiky optimalizuje výkon pre letnú sezónu. Pozorujeme významné zlepšenia v oblasti brzdenia na mokrej a suchej vozovke, vďaka špeciálne navrhnutým drážkam, ktoré skracujú potrebnú vzdialenosť na zastavenie a zvyšujú bezpečnosť v zákrutách tým, že poskytujú viac trakcie a kontroly. Navyše, prvky určené pre sneh, umiestnené medzi sekciemi dezénu, zabezpečujú lepšiu priľnavosť na snehu, či už pri brzdení alebo akcelerácii, a zvyšujú bezpečnosť pri jazde na čerstvom snehu alebo na rôznych druhoch mäkkých povrchov.

Stabilita a ovládateľnosť pre všestranné využitie SUV

Stabilita a ovládateľnosť pre všestranné využitie SUV
Ramenné oblasti pneumatiky Nokian Seasonproof SUV boli špeciálne prispôsobené pre použitie na športových úžitkových vozidlách (SUV).
Podpora blokov na behúňovej páske zabezpečuje stabilitu, zatiaľ čo stredová oblasť s prispôsobenými blokmi behúňa a lamelizáciou ponúka optimálny výkon za akýchkoľvek poveternostných podmienok.
Pre motoristov to znamená pocit stability na ceste, ako aj presné ovládanie na cestách mokrých od dažďa alebo zasnežených v zime.

Indikátor opotrebenia pneumatiky

Indikátor opotrebenia pneumatiky
Pneumatika Nokian Seasonproof SUV je vybavená systémom, ktorý upozorňuje vodiča na potrebu výmeny pneumatík. Tento systém, nazývaný Indikátor opotrebenia, ukazuje zostávajúcu hĺbku gumy v milimetroch a čísla sa postupne strácajú, ako sa pneumatika opotrebuje. Pre zachovanie bezpečnosti počas zimnej sezóny sa odporúča, aby drážky pneumatiky merali medzi 4 a 5 milimetrmi. Pokiaľ pneumatika udržiava aspoň 4 milimetre drážky, ikona snehovej vločky zostáva viditeľná. Keď táto ikona už nie je viditeľná, znamená to, že je čas vymeniť pneumatiky, aby sa zachovali bezpečné podmienky jazdy.
LiveChat
Whatsapp Messenger