195/50 R15 82H 3PMSF - Upraviť

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategória : Osobné celoročné
F C 72 dB
4.5 /5 (9 hodnotenie)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 106,79

Vlastnosti

Značka Uniroyal
Model Allseasonexpert
Rozmer 195/50 R15 82H
Špecifikácia 3PMSF
Európsky rating
F C 72 dB
Kategória
Osobné celoročné
Hodnotenie
4.5 /5 (9 hodnotenie)

Opis

S pneumatikou Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF), výrobca Uniroyal predstavuje výkonnú pneumatiku, ktorá kombinuje bezpečnosť a pohodlie za všetkých okolností. Táto pneumatika je navrhnutá na jazdu za daždivých podmienok a zaručuje vám vynikajúcu priľnavosť k ceste. Je tiež veľmi spoľahlivá na snehu.

Opis
hodnotenie
Montáž

Aquaplaning

Aquaplaning
Štruktúrovaný tak, aby odolával aquaplaningu počas jazdy v daždi, pneumatika AllSeasonExpert má smerový profil. Vďaka svojej širokej podélné drážke zaručuje odvodnenie vody a roztopeného snehu a tak vám ponúka lepší komfort jazdy na mokrých povrchoch.

Pripojenie

Pripojenie
Čoraz viac európskych krajín ukladá povinnú montáž zimných pneumatík. Ale čo robiť, ak riadite malé auto, ak žijete v mieste s pomerne mierne klima, alebo jednoducho ak nejazdíte dosť na to, aby ste ospravedlnili sezónnu výmenu vašich pneumatík? Naše pneumatiky AllSeasonExpert majú zároveň indexy M + S ako aj symboly hory / sneh, takže sú považované za zimné pneumatiky, aj keď sú určené na použitie počas 4 ročných období.

Opotrebenie a náklady na používanie

Opotrebenie a náklady na používanie
Aby ste minimalizovali svoje výdavky, vyberte si súpravu celoročných pneumatík, ktoré vám ušetria nákup a skladovanie dvoch súprav letných a zimných. Treba tiež zohľadniť, že ak ročne prejdete menej ako 10 000 km, operácia výmeny pneumatík každú sezónu nebude rentabilná, pretože po 5 alebo 6 rokoch sa stanú mäkkými a budú musieť byť vymenené, aj keď ich opotrebenie je mierne. Našťastie, vďaka ich gume odolnej voči abrázii a opotrebeniu, vám pneumatiky AllSeasonExport zaručia optimálny výkon počas celého roka.

Pohodlie

Pohodlie
Vytvorený tak, aby ponúkal konzistentné a rovnomerné opotrebenie, tento pneumatik má smerový profil vyvinutý pre športové vozidlá. Poskytuje pohodlie a tichý chod za všetkých okolností, zaručuje vám vynikajúce výkony v oblasti ovládateľnosti a priľnavosti, najmä pri vysokých rýchlostiach.
LiveChat
Whatsapp Messenger