150/70 B18 70T M+S, Zadná - Upraviť

Anlas Capra X 150/70 B18 70T M+S, Zadná

Kategória : Enduro
3.0 /5 (5 hodnotenie)
Anlas Capra X 150/70 B18 70T M+S, Zadná
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 135,89

Vlastnosti

Značka Anlas
Model Capra X
Rozmer 150/70 B18 70T
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia M+S, Zadná
Kategória
Enduro
Hodnotenie
3.0 /5 (5 hodnotenie)

Opis

Capra X je špeciálne navrhnutý pre off-road použitie, ale dokonale sa prispôsobí aj použitiu na ceste, ak je to potrebné. Žiadna iná off-road pneumatika s podobným vzorom dezénu neprekračuje hlučnosť pneumatiky Capra X ani jej vlastnosti ovládania.
Capra X je jediná pneumatika na trhu, ktorá sa takmer vyrovná výkonnosti 'Street Tires', zatiaľ čo je jednou z najlepších off-road pneumatík.
Vývoj Capra X prebiehal výhradne s využitím najlepších a najmodernejších existujúcich technológií. Zadná časť je opásaná aramidom, čo mu zaručuje mimoriadnu odolnosť, dokonca aj pri najhoršom off-road použití. Model dezénu je optimalizovaný pre optimálny komfort jazdy, čo najnižšiu hlučnosť a maximálnu priľnavosť. Bloky vzorov sú tvarované tak, aby sa prispôsobili všetkým typom povrchov, či už ide o asfalt, štrk, piesok alebo dokonca skaly.
Zmes gumených pneumatík Capra X je špeciálne navrhnutá tak, aby zlepšila odolnosť voči defektom v extrémnych podmienkach.

hodnotenie
Montáž

5 zákazníckych komentárov

3.0 z 5 hviezdičiek

Životnosť 3.5 /5
Vlhký povrch 2.0 /5
Suchý povrch 4.0 /5
Komfort 4.0 /5
Kvalita/Cena 5.0 /5
Stabilita 3.5 /5
Hluk 4.0 /5
Zahrievacia doba 3.5 /5

Hodnotenia zákazníkov

Dovoľujeme si vás informovať, že názory, ktoré necháte na internetových stránkach podliehajú kontrolnému postupu. Názory sa usporadúvajú jedine chronologicky.


- Terénne - Normálne - 1000 km

Viac ako som očakával


- Terénne - Normálne

Pneumatiky sú stále nové. Prvý dojem po cca 40 km (75 % terénu mimo cesty). Iba suché. Tlak vpädu: 1,9 Zadu: 2,1 (hľadal som kompromis medzi cestnou a terénnou jazdou) Terén mimo cesty: štrk, blato, ľad: Perfektné! (prichádzam z pôvodných pneumatík ...) Tlak by sa ešte mohol znížiť pre terénnu jazdu. Cesta: S týmto tlakom pneumatík si myslím, že fungujú perfektne. Vždy suché. Celkovo som s týmito pneumatikami veľmi spokojný! Dodávka prebehla v súlade s očakaním, do 72 hodín.


- Horská - Normálne - 1000 km

Tieto 3 veci - dobré, pekné a lacné


- Terénne - Ekonomické - 600 km

Veľmi dobrá pneumatika. Má niektoré výhody oproti svojim priamym konkurentom, ale žiadne nevýhody vo porovnaní.

Oznámkovať túto pneumatiku

Ak chcete vyjadriť svoj názor na Anlas Capra X, musíte sa prihlásiť.

LiveChat
Whatsapp Messenger