150/60 R17 66H Zadná - Upraviť

Dunlop Sportmax Roadsmart IV 150/60 R17 66H Zadná

Kategória : Cestné / Športové
4.0 /5 (23 hodnotenie)
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 150/60 R17 66H Zadná
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 139,79

Vlastnosti

Značka Dunlop
Model Sportmax Roadsmart IV
Rozmer 150/60 R17 66H
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia Zadná
Kategória
Cestné / Športové
Hodnotenie
4.0 /5 (23 hodnotenie)

Opis

Uvedený na trh v roku 2022, Dunlop Sportmax Roadsmart IV je športovo-turistická pneumatika s vysoko výkonnými vlastnosťami. Zlepšená bola zmes gumeny, optimalizovaný vzor dezénu pre výnimočnú priľnavosť na mokrom povrchu a lepšiu dlhovekosť. Sportmax Roadsmart IV úspešne prevzal technológie JointLess Tread (JLT, pás bez spojov) a Multi-Tread (MT, viaczložková zmes) používané Dunlopom v pretekoch, čo znižuje opotrebenie a tlmi vibrácie. Pneumatika je odolnejšia, dlhšie; techniky konštrukcie karkasu (DFF a CTCS) zabezpečujú lepšiu ovládateľnosť a stabilitu. Ponúkajú vám lepšiu ovládateľnosť a stabilitu.

hodnotenie
Montáž

23 zákazníckych komentárov

4.0 z 5 hviezdičiek

Životnosť 4.5 /5
Vlhký povrch 4.5 /5
Suchý povrch 5.0 /5
Komfort 4.5 /5
Kvalita/Cena 4.0 /5
Stabilita 4.0 /5
Hluk 4.0 /5
Zahrievacia doba 4.5 /5

Hodnotenia zákazníkov

Dovoľujeme si vás informovať, že názory, ktoré necháte na internetových stránkach podliehajú kontrolnému postupu. Názory sa usporadúvajú jedine chronologicky.


- Cesta - Normálne - 1000 km

Skutočne sa mi páči, je to dobrá pneumatika, som veľmi spokojný s nákupom dobrý priľnavosť určite ďalší zadný, čo sa týka dodania veľmi rýchlo Ďakujem


- Cesta - Ekonomické - 2000 km

Ťažké posúdiť trvanlivosť, príliš málo ujazdených kilometrov.


- Cesta - Normálne - 16500 km

Najlepšia cena v čase objednávania, rýchle dodanie priamo do dielne bez problémov a jednoduchá korekcia fakťuračnej adresy. Top výkon od spoločnosti Reifenleader. Tieto pneumatiky sú tretím setom na motocykli a v GT verzii sú opakovanie toho, čo bolo predtým namontované, pretože pôvodné GP300 neboli vhodné pre hmotnosť vozidla. Pneumatiky sú skutočné športovo-turistické pneumatiky, odolné voči akémukoľvek počasiu a ani pri agresívnej jazde nie sú ľahko vyvodené z miery. Životnosť by mohla byť trochu lepšia, ale celkovo prvá voľba s malou konkurenciou.


- Cesta - Normálne

Tento pneumatika mi poskytuje o niečo dlhšiu životnosť ako iné pneumatiky, ktoré som vyskúšal. Majú športový / okrúhly tvar, čo mi veľmi vyhovuje.


- Horská - Normálne

Vynikajúci kostra, som veľmi spokojný.


- Cesta - Športové - 800 km

Veľmi dobré pocity na asfalte v porovnaní s pôvodnými pneumatikami Avon, ktoré mal motocykel. Avon pneumatiky sú univerzálnejšie ako tieto.


- Cesta - Normálne - 3000 km

Dobré ovládanie, bezchybné.


- Horská - Športové - 20000 km

Prekvapivo dobré pneumatiky, používal som ich v zime až do -10 stupňov (na ceste) a po mesiaci sa ošúpali. Držali dobre na snehu, žiadna nestabilita za dažďa, žiadna nestabilita na suchom povrchu ani pri 15 stupňoch. Zatiaľ najlepší pomer kvality a ceny, bohužiaľ hrana sa veľmi rýchlo ošúpala naposledy 3 mm, ošúpala sa rýchlejšie než stred. Jednoznačne ich odporúčam, dokonca som si kúpil ďalšie.


- Cesta - Normálne

Vynikajúce pneumatiky, jazda je príjemná a plynulá. Poskytuje dôveryhodný pocit. S predchádzajúcou sadou prejazdených cez 20 000 km.


- Cesta - Normálne - 2000 km

Bol namontovaný len krátku dobu, na prvý pohľad je to dobrý pneumatika.


Zobraziť viac hodnotení

Oznámkovať túto pneumatiku

Ak chcete vyjadriť svoj názor na Dunlop Sportmax Roadsmart IV, musíte sa prihlásiť.

LiveChat
Whatsapp Messenger