225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF - Upraviť

Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF

Kategória : Osobné celoročné
C B B 71 dB
4.0 /5 (121 hodnotenie)
Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF
Maxxis 225/45 R19 96V XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 225/45 R19 96V XL, MFS, 3PMSF
C B B 71 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 131,09

Vlastnosti

Značka Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Rozmer 225/45 R19 96V
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia XL, MFS, 3PMSF
Európsky rating
C B B 71 dB
Kategória
Osobné celoročné
Hodnotenie
4.0 /5 (121 hodnotenie)

Opis

Nový Premitra All Season AP3 od Maxxis je logickým pokračovaním dobre etablovaných produktov na trhu v segmente celoročných pneumatík. Takmer 15 rokov výskumu v tejto oblasti a získané skúsenosti robia z tohto pneumatiku technicky zrelý produkt. Inovatívny dezén s veľmi moderným štýlom je len jednou z noviniek tohto pneumatiku. Nová zmes gumeného materiálu s veľmi vysokým obsahom kremičitých častíc v dezéne poskytuje výnimočnú odolnosť proti odvalu a vynikajúce brzdné a jazdné vlastnosti na mokrom povrchu. Tento pneumatik tiež predstavuje výrazný pokrok v oblasti vonkajšieho a vnútorného hluku pri jazde, pre pohodlnejšiu a ekologickejšiu jazdu. Oproti predchádzajúcej generácii tento pneumatik ponúka oveľa tichšiu jazdu. Premitra All Season je tak dobrá voľba pre príjemnú jazdu počas celého roka.

hodnotenie
Montáž

121 zákazníckych komentárov

4.0 z 5 hviezdičiek

Spotreba 4.0 /5
Vlhký povrch 4.0 /5
Suchý povrch 4.0 /5
Komfort 3.5 /5
Kvalita/Cena 4.0 /5
Stabilita 4.0 /5
Hluk 3.5 /5
Životnosť 3.5 /5

Hodnotenia zákazníkov

Dovoľujeme si vás informovať, že názory, ktoré necháte na internetových stránkach podliehajú kontrolnému postupu. Názory sa usporadúvajú jedine chronologicky.


- Cesta - Športové - 5000 km

2.1


- Cesta - Normálne

Po mesiaci používania nemám na tieto pneumatiky žiadne výhrady, dobre sa držia na mokrej vozovke (sneh neviem), ale spotreba je trochu vyššia. Pozriem, ako dlho vydržia, čo rozhodne o tom, či ich kúpim znova alebo nie.


- Diaľnica - Normálne

Dobré pneumatiky, ihneď testované na 1200 km. Menej hluku než moje predchádzajúce pneumatiky. Dodanie trvalo dlhšie, než bolo uvedené. Doba trvania stále neznáma, ale musíte niečo vyplniť


- Cesta - Normálne

Celkovo dobrý grip, dobrý výkon pri dáždi, uvidíme na snehu.


- Cesta - Normálne - 50000 km

Veľmi dobré pneumatiky, odolné, dobrá adhézia na ceste nezávisle od typu povrchu, ale majú tendenciu zmäknúť v letných horúčavách, čo ovplyvňuje adhéziu.


- Cesta - Normálne - 100 km

Ahojte, teraz mám všetky štyri kolesá osadené týmito pneumatikami Maxxis Premitra pre všetky ročné obdobia. Som príjemne prekvapený ako na suchej, tak aj mokrej ceste. U mňa prší už 2 mesiace. Správanie je veľmi dobré, rovnako aj brzdenie. Hluk je prakticky neexistujúci. Nič na vytknutie, odporúčam ich.


- Cesta - Normálne - 500 km

Mám už pneumatiky Maxxis. Aj tieto sú ako som očakával. Na týchto pneumatikách nie je nič zlé. Avšak došlo k niektorým problémom s dodávkou. Dodávka začala rýchlo, ale potom 13 dní stála bez viditeľného pokroku v sklade GLS. Už som robil obchody s Bandenleader a tam prebehla dodávka bez problémov. Pokladám to za nepredvídanú udalosť.


- Cesta - Športové

Vynikajúci pomer cena/výkon Aj dobré na Ibizu napriek dlhým denným 200 km cestám dlhá životnosť Spotreba dobrá Väčší sneh než Hankook i cept zimné pneumatiky Moje ďalšie vozidlo ich dostane tiež. Pneumatiky Goodyear majú iba mierne nižšiu spotrebu. Rezervácia sa dá zlepšiť, môj vybraný obchodník mal inú cenu a nevedel o tom nič, ale aj tak to rýchlo vyriešil.


- Terénne - Normálne

Úplne spokojný


- Cesta - Normálne - 1500 km

Pomer cena/výkon je v poriadku, pneumatiky sú celkom vhodné pre zimnú jazdu, aspoň v prípade normálneho množstva snehu. Hladina hluku je prijateľná, spotreba paliva je normálna


Zobraziť viac hodnotení

Oznámkovať túto pneumatiku

Ak chcete vyjadriť svoj názor na Maxxis Premitra All Season AP3, musíte sa prihlásiť.

LiveChat
Whatsapp Messenger