Vyhľadávať podľa rozmeru

Mitas SportForce + EV

Kategória : Cestné / Športové
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Už od 113,29

4 /5 (44 hodnotenie)
Pozrite rozmery

Doprava zdarma Najlepšia cena Skladom

Mitas SportForce + EV sú športové pneumatiky navrhnuté pre roadstery, športové autá a superbiky.
Nová verzia "EV" od SPORT FORCE+ EVolution posúva výkonnosť pneumatík na novú úroveň.
Umožňujúci maximálnu kontrolu pri extrémnych uhloch náklonu, SPORT FORCE+ EV je vybavený technológiou viackomponentového behúňa a úplne novým zložením materiálu pre optimálnu priľnavosť v zákrutách a zlepšenú akceleráciu a brzdný výkon v zákrutách.

Technológia jeho robustnej konštrukcie udržuje vysokú tuhosť konštrukcie aj keď sa pneumatika opotrebuje, čím zaručuje optimálny výkon pneumatiky počas celej jej životnosti.

Konečná elementárna analýza: pomocou konečnej elementovej analýzy a počítačom asistovaných simulácií sa vyvíja optimálna štruktúra pneumatiky pre dosiahnutie najvyššej úrovne priľnavosti pri dostatočnej tuhosti pre vynikajúcu stabilitu. br> Konečná elementová analýza zabezpečuje optimálnu definíciu behúňa, štruktúry a materiálu.

Technológia 3D Optimum Groove ponúka optimálny smer a hĺbku drážky a znížené prehrievanie gumeného behúňa.

Technológia "Optimized Steel Cord" definuje optimálnu štruktúru 0° výstuže a optimálne usporiadanie oceľových lán v konštrukcii pneumatiky.
Výsledkom je dokonale vyvážená pneumatika, ktorá zabezpečuje najlepšiu možnú kontaktnú plochu medzi pneumatikou a cestou za všetkých jazdných podmienok, najmä na strmých svahoch a pri vysokých rýchlostiach.
OSCT môže presne určiť komfort a umiestnenie tuhých zón v rámci konštrukcie.
S dobrým umiestnením sú športovosť, komfort alebo kombinácia oboch pneumatiky ideálne definované.

Rozmery
hodnotenie
LiveChat
Whatsapp Messenger