Vyhľadávať podľa rozmeru

Mitas Custom Force

Kategória : Custom
Mitas Custom Force ::dimension::
Už od 96,79

4.5 /5 (5 hodnotenie)
Pozrite rozmery

Doprava zdarma Najlepšia cena Skladom

Mitas Custom Force je vysoko výkonná cestná pneumatika pre motocykle custom, ktorá sa vyznačuje vynikajúcou trvanlivosťou, stabilitou a komfortom jazdy, a to všetko v elegantnom dizajne. Táto pneumatika je vyrobená z kvalitných materiálov v kombinácii s veľmi odolnou konštrukciou, čo zaisťuje vynikajúce výkony pri rôznych režimoch jazdy, za akéhokoľvek počasia a na akomkoľvek povrchu cesty.

Pri návrhu bolo venované osobitná pozornosť, aby sa zabezpečili najlepšie brzdné výkony a ovládateľnosť v odvetví za mokra. Táto pneumatika bude plne uspokojovať vodičov, aj pri dlhých cestách s pasažiermi a plným kufrom.

Dizajn dezénu je elegantný a pozostáva z elegantných drážok, ktoré pripomínajú tvar plaziacieho sa hada, a je skvelou voľbou pre skutočných jazdcov na motocykloch custom.

Tento model pneumatiky bol podrobený mnohým testom v najextrémnejších a najnáročnejších podmienkach, ktoré vykonala nezávislá tretia strana, a to nielen v USA, ale aj v mnohých krajinách Európy, aby sa neustále zabezpečovali najvyššie výkony.

Rozmery
hodnotenie
LiveChat
Whatsapp Messenger