120/70 ZR17 58W Predná - Upraviť

Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Predná

Kategória : Športové / Pretekárske
C B B 73 dB
4.5 /5 (24 hodnotenie)
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Predná
Michelin 120/70 ZR17 58W
73
Michelin Power Cup 2 120/70 ZR17 58W Predná
C B B 73 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 170,59

Vlastnosti

Značka Michelin
Model Power Cup 2
Rozmer 120/70 ZR17 58W
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia Predná
Európsky rating
C B B 73 dB
Kategória
Športové / Pretekárske
Hodnotenie
4.5 /5 (24 hodnotenie)

Opis

Nový Michelin Power Cup 2 je ešte vhodnejší na jazdu na okruhu ako Power 5 a Power GP. Dizajnérske tímy Michelin Power Cup 2 mali na mysli hlavne použitie na okruhu, ale jeho dizajn a zloženie mu umožnili získať homologáciu pre cestnú premávku. Je to však stále pneumatika určená pre okruh, s mierou drážkovania (4 % AV / 5 % AR), čo umožňuje silnejšiu priľnavosť na suchom povrchu, ale sťažuje odvodnenie. Ramená sú tiež veľmi výrazného typu "slick" a zadná pneumatika má špeciálnu zmes pre okruh. Ide teda o pneumatiku, ktorá umožňuje využiť maximum z motorky na okruhu, pričom stále získava homologáciu pre cestnú premávku. Power Cup 2 je teda menej prispôsobivý ako Power GP, ale jeho výkony na okruhu sú oveľa lepšie.

Guma je hlavne určená pre okruh, vďaka zmesi Michelin 2CT vpredu a Michelin 2CT+ vzadu.
Homologácia pre jazdu na ceste vďaka mieru drážkovania 4 % vpredu a 5 % vzadu. Technológia "Premium Touch Technogy" na bokoch.

hodnotenie
Montáž

24 zákazníckych komentárov

4.5 z 5 hviezdičiek

Životnosť 3.0 /5
Vlhký povrch 2.5 /5
Suchý povrch 5.0 /5
Komfort 4.5 /5
Kvalita/Cena 4.0 /5
Stabilita 5.0 /5
Hluk 5.0 /5
Zahrievacia doba 4.5 /5

Hodnotenia zákazníkov

Dovoľujeme si vás informovať, že názory, ktoré necháte na internetových stránkach podliehajú kontrolnému postupu. Názory sa usporadúvajú jedine chronologicky.


- Cesta - Športové - 13000 km

Funguje perfektne !!


- Okruh - Športové - 600 km

Perfektné pre trackdays - dobre drží pri teplote dráhy 55 stupňov v Brne. Tiež pekné a lepkavé na ceste - úroveň rovnaké ako pri Supercorse, ale úrže.


- Okruh - Športové

Výrobca uvádza, že ohrievače pneumatík nie sú potrebné. Ale to je úplne nesprávne. Možno v deň s 35 stupňami? ale vo chladnejších dňoch predtým, ako dosiahnete teplotu pneumatík, rizikujete trhlinu v chlade! Ak máte ohrievače pneumatík, nie je problém, bez ohrievačov zlé pneumatiky!


- Cesta - Športové - 900 km

Skutočne mi to veľmi vyhovuje, nikdy ma nestraší alebo niečo podobné. Jediná nevýhoda, ktorú mu možno vytknúť, je, že ak ste rýchly, spotrebuje sa na 900 kilometrov, ale pre mňa má bezpečnosť svoju cenu. Dobré pneumatiky.


- Okruh - Športové - 2000 km

Používam pneumatiku na Trackdays a na ceste Perfektný na trati, ak nechcete používať ohrievače pneumatík, ale chcete jazdiť s poloslickami. Perfektný na ceste aj v veľmi športových podmienkach Hodateľný na mokrých povrchoch, ale v prípade dažďa a vody mi chýba dôvera, pretože nemá kremík a poloslick.


- Okruh - Športové

Dobrú pneumatiku zatiaľ najlepšia vo výbere výrobcu pre jazdu v teréne na amatérskej úrovni. Cena tiež ospravedlňuje.


- Okruh - Športové

Veľmi dobré na použitie na okruhu, žiadne problémy s ohrevom, úchytom atď. Slicks sú samozrejme lepšie alebo rýchlejšie.


- Horská - Športové - 4000 km

Rýchlo a profesionálne


- Diaľnica - Športové - 50 km

Najlepšie pneumatiky, ktoré som doposiaľ vyskúšal, tieto pneumatiky majú obrovskú priľnavosť, životnosť týchto pneumatík nebude vysoká, ale preto som ich nekúpil. Skutočne odporúčané pre tých, ktorí sa v zákrutách prikláňajú. Mám tiež snímač sklonu a ten mi ukázal maximálny uhol 56°.


- Okruh - Športové

Ideálne pneumatiky pre okruh, zabudnite na cestu. Umžete jazdiť na suchej dráhe. Priávnač veľmi blízko k slicku a identické správanie za dostupnejšiu cenu. Nen¡tálam na iné pneumatiky ako len na tie.


Zobraziť viac hodnotení

Oznámkovať túto pneumatiku

Ak chcete vyjadriť svoj názor na Michelin Power Cup 2, musíte sa prihlásiť.

LiveChat
Whatsapp Messenger