Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Viatti automobil

Pneumatika Viatti

Pneumatiky Viatti sa vyrábajú podľa exkluzívnych pravidiel nemeckej technológie.
Pneumatiky Viatti, ktoré sú za svoju cenu umiestnené v strednej triede, sú navrhnuté v súlade s európskymi normami kvality. Táto nová značka kombinuje bezpečnosť a pohodlie. Jeho pneumatiky boli mnohokrát úspešne testované a získali najlepšie hodnotenie.

Pneumatiky Viatti sa vyrábajú podľa exkluzívnych pravidiel nemeckej technológie. Na rozdiel od výrobkov väčšiny európskych značiek sa dokonale hodia na dopravné podmienky v Rusku. Ich výrobcovia brali do úvahy zvláštnosti miestnych podmienok od samého začiatku vývoja, výsledkom čoho bol zásadne nový produkt, ktorý zaručuje výnimočný jazdný komfort za každého počasia a za každých podmienok na ceste. Aby sa lepšie zabezpečilo ich šírenie po celej krajine, bolo rozhodnuté umiestniť ich výrobu v samotnom Rusku. Ako hlavné miesto realizácie projektu bolo vybrané zariadenie komplexu pneumatík PAO Tatneft. Výrobná linka na výrobu pneumatík Viatti je plne vybavená najpokročilejšími nemeckými strojmi a výrobný proces je takmer stopercentne automatizovaný, čo vylučuje vplyv ľudského faktora.
Po dvoch rokoch dôkladného testovania na rôznych druhoch ciest v Európe a Rusku boli pneumatiky Viatti prvýkrát predstavené verejnosti na medzinárodnom autosalóne v Moskve v auguste 2010.

Osobné

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

LiveChat
Whatsapp Messenger