Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Uniroyal automobil

Pneumatika Uniroyal

Uniroyal je dcérskou spoločnosťou skupiny Continental. Špecializuje sa v segmente pneumatík do dažďa. Od r. 1969, Uniroyal vyvíja pneumatiky schopné jazdy v daždi ako na suchu. Spoločnosť založená v r. 1892 sa zlúčila s Continental AG v osemdesiatych rokoch. Značka je známa dobrým pomerom cena/kvalita a nesie reputáciu nemeckej skupiny Continental.

Najpredávanejšie profily

Osobné

4x4 / SUV

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Technológie značky Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
Pneumatika Runflat, nazývaná u Uniroyal pneumatikou SSR (self-supporting-runflat), je vybavená posilneným bokom, ktorý zabraňuje stlačeniu boku medzi ráfikom a cestou v prípade defektu a teda úniku. Preto môžete aj v prípade poruchy prejsť až 80 kilometrov rýchlosťou maximálne 80 km/h, aby ste mali čas dostať sa do najbližšieho servisu.

Technológia Shark Skin (SST)

Technológia Shark Skin (SST)
Pre maximálnu bezpečnosť v situácii aquaplaningu dôverujte technológii Shark Skin. Inšpirovaní mimoriadnou textúrou pokožky žralokov, sme reprodukovali dôvtip Matky Prírody v našich pneumatikách RainSport 3 a RainExpert 3.
Ako ste si mohli všimnúť, žraloky sa zdajú mať hladkú a klzkú pokožku, ale v skutočnosti je pokrytá miniatúrnymi šupinami podobnými prepleteniu miniatúrnych zubov. Nemajú za jediný cieľ chrániť zviera, slúžia tiež na naježenie, aby pomohli jeho telu efektívnejšie, rýchlejšie a s menším odporom sa pohybovať vodou.
Napodobňujúc prírodu, sme vybavili naše pneumatiky RainSport 3 a RainExpert 3 touto technológiou Shark Skin (SST) inšpirovanou týmito prepletenými šupinami. Bionika nám umožnila vybaviť naše vzory dezénu reprodukciou efektu pokožky žraloka, ktorý pomáha rýchlo odvádzať vodu z pod pneumatiky.
LiveChat
Whatsapp Messenger