Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Pirelli automobil

Pneumatika Pirelli

Pirelli je taliansky výrobca a v priebehu niekoľkých rokov sa stal významným hráčom na medzinárodnom trhu s pneumatikami. Založený v 1872 a zapísaný na Milánskej burze od 1922 je Pirelli známy svojou dlhou priemyselnou tradíciou, ktorý bol vždy schopný kombinovať inováciu s kvalitou a prísť so skvelými riešeniami. Už viac ako sto rokov je synonymom inovácie a modernej technológie. Spoločnosť má 19 výrobných závodov po celom svete a pôsobí vo viac ako 160 krajinách. V snahe znížiť svoj ​​vplyv na životné prostredie, výrobca vyvinul stratégiu "green performance " aby zaviedol technologicky vyspelé produkty a služby s nízkym vplyvom na životné prostredie. Pirelli sprevádza Formulu 1 už niekoľko rokov.

Najpredávanejšie profily

Osobné

4x4 / SUV

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Technológie značky Pirelli

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolucionalizuje jazdu po prepichnutí tým, že vytvára novú generáciu samoreparujúcich pneumatík, ktoré zabezpečujú bezpečnosť a umožňujú pokračovať v ceste po prepichnutí, pričom udržujú dokonalú kontrolu nad automobilom.
V skutočnosti, s technológiou Seal Inside™, vozidlo, ktorého pneumatika je prepichnutá vonkajším predmetom, môže v 85% prípadov pokračovať v jazde, pretože tlak vzduchu zostáva nezmenený. Tento vývoj tak eliminuje väčšinu nehodových situácií spôsobených strátou tlaku v prepichnutej pneumatike.
S pneumatikou Seal Inside™, prepichnutie vás nenechá v štichu uprostred ničoho: môžete sa vrátiť domov a vymeniť pneumatiku alebo sa priamo vydať do garáže.
Táto technológia Seal Inside™ je použiteľná na všetkých vozidlách v závislosti od rozmerov pneumatiky.

Fáza 1
Vonkajší predmet, ako je napríklad klinec, je obklopený tmelom prítomným v pneumatike.
Fáza 2
Ak je predmet vystrelený, tmel postupne zapĺňa dieru, ktorú predmet zanechal.
Fáza 3
Keď je predmet úplne vyňatý z pneumatiky, diera je úplne zaplnená a utesnená, čo bráni akejkoľvek strate tlaku.

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Systém Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) umožňuje zníženie hluku vytváraného pneumatikami pri kontakte s cestou. Hluk z valivého odporu zahŕňa všetky vibrácie vytvorené v štruktúre a ktoré sa šíria vozidlom. Systém Pirelli Noise Cancelling System™ umožňuje zvýšiť komfort vodiča minimalizáciou tohto hluku z valivého odporu.
Tieto vibrácie sú doslova absorbované patentovanou penou Pirelli, čo minimalizuje hluk prichádzajúci do interiéru vozidla, pre zlepšený komfort oproti klasickým pneumatikám.
S Pirelli Noise Cancelling System™, je to dva až tri decibely menej, čo je minimálne dvakrát menej hluku vo vnútri vozidla.
LiveChat
Whatsapp Messenger