195/55 R16 91H XL, 3PMSF - Upraviť

Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF

Kategória : Osobné zimné
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 hodnotenie)
Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF
Nokian 195/55 R16 91H XL
69
Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 168,59

Vlastnosti

Značka Nokian
Model WR D4
Rozmer 195/55 R16 91H
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia XL, 3PMSF
Európsky rating
C B A 69 dB
Kategória
Osobné zimné
Hodnotenie
4.0 /5 (429 hodnotenie)

Opis

Pneumatika Nokian WR D4 195/55 R16 91H (XL, 3PMSF) je referenciou v kategórii zimných pneumatík. V niektorých rozmeroch získala hodnotenie A za priľnavosť na mokrom povrchu. Je to úspech pre zimnú pneumatiku.

Opis
hodnotenie
Montáž

Technológia tichých bočníc

Technológia tichých bočníc
Silent Sidewall Technology je systém zameraný na konkrétnu oblasť boku pneumatiky, ktorý umožňuje rozbiť vibrácie a zvuky vydávané behúňom v spojení so zemou. Táto technológia teda minimalizuje hluk, pre oveľa príjemnejšiu jazdu.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica je zmes gumených zložiek pozostávajúca samozrejme z prírodného kaučuku, ale aj z kremičitanu a repkového oleja. Originálne rozloženie častíc zabezpečuje pneumatike optimálnu priľnavosť na snehu a v daždi. Táto inovatívna zmes tiež zdokonaľuje stabilitu riadenia a reakciu na opotrebenie pneumatiky. Kvalita a objem použitých materiálov udržiavajú vynikajúce výkony pneumatiky v zimnom období, dokonca aj pri intenzívnej zmene teploty alebo po prejdení veľmi veľa kilometrov. Spotreba vozidla je výrazne znížená vďaka drastickému zníženiu odporu pri valení.

OPTIMALIZOVANÉ BLOKY NOKIAN

OPTIMALIZOVANÉ BLOKY NOKIAN
Úžasné vlastnosti priľnavosti a ovládateľnosti pneumatiky sú umožnené, pretože každý z blokov, ako aj každá z lamel vzorov má špecifický tvar a jasne definovanú funkciu.

VÝKONNÉ SNEHOVÉ BLOKY

VÝKONNÉ SNEHOVÉ BLOKY
Na každej strane stredovej rebra, gumové bloky vykazujú vysokú hustotu vzorov, každá druhá lamela sa striedavo udržiava vľavo a potom vpravo. Skupinové po tri, dlaždice sú vybavené výstuhami na dne drážok. Tieto "Handling Supports" prispievajú k zvýšenej ovládateľnosti.

HOJNÝ SNEHOVÝ KOMPRESOR

HOJNÝ SNEHOVÝ KOMPRESOR
Neregulárne skosenia na stenách blokov ramena sa viažu na povrch zeme, čo umožňuje zlepšené držanie v zákrutách aj v hlbokom snehu.

PRESNOSŤ RIADENIA

PRESNOSŤ RIADENIA
Dôležitá a pevná stredová drážka zdobí strednú oblasť pneumatiky. Jej lamely nepokrývajú celú šírku, čo vedie k zvýšeniu presnosti a posilneniu kontroly ovládania.

POLYCHROMATICKÉ DRÁŽKY

POLYCHROMATICKÉ DRÁŽKY
Hladké drážky zlepšujú odvodnenie vody vo forme snehu alebo blata.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Náklon zadnej hrany gumených blokov je navrhnutý pre maximálne odvodnenie vody a blata z drážok.

DSI A WSI INDIKÁTORY

DSI A WSI INDIKÁTORY
Jazda v zimných podmienkach vyžaduje vysokú kvalitu pneumatík, aby prebiehala v úplnej bezpečnosti. Driving Safety Indicator je indikátor opotrebenia umiestnený na behúňu. Výsledkom výskumu spoločnosti Nokian Tyres, zvyšuje bezpečnosť počas chladnej sezóny. Winter Safety Indicator, alebo WSI, ktorého symbolom je snehová vločka, je na druhej strane indikátorom zimnej bezpečnosti. Čísla zdobené na strednej časti pneumatiky označujú výšku hlavného žľabu, ktorá je vyjadrená v milimetroch. Postupné opotrebenie pneumatiky postupne odstraňuje čísla. WSI však nezmizne, kým hĺbka rebra nedosiahne 4 mm, ale keď už vločka nie je viditeľná, je naliehavo potrebné kúpiť nové snehové pneumatiky, aby sa zabezpečila bezpečnosť na ceste.

TUHÉ OVLÁDATEĽNÉ KOSTIČKY

TUHÉ OVLÁDATEĽNÉ KOSTIČKY
Blokmi gumy Stiff Handling Blocks sú impozantné sochy optimalizujúce trakciu, ktoré sa postupne zužujú smerom k ramenu. Tým sa zvyšuje priľnavosť na zasnežených cestách a presnosť riadenia. Silný aktivátor sochy je umiestnený uprostred blokov ramena. Umožňuje maximalizovať činnosť týchto dlaždíc v priebehu fáz akcelerácie a spomaľovania, teda vtedy, keď je nevyhnutné spoľahnúť sa na bezchybnú priľnavosť.
LiveChat
Whatsapp Messenger