195/50 R15 82V 3PMSF - Upraviť

Nokian Seasonproof 195/50 R15 82V 3PMSF

Kategória : Osobné celoročné
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 hodnotenie)
Nokian Seasonproof 195/50 R15 82V 3PMSF
Nokian 195/50 R15 82V
69
Nokian Seasonproof 195/50 R15 82V 3PMSF
C B A 69 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 106,88

Vlastnosti

Značka Nokian
Model Seasonproof
Rozmer 195/50 R15 82V
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia 3PMSF
Európsky rating
C B A 69 dB
Kategória
Osobné celoročné
Hodnotenie
4.0 /5 (123 hodnotenie)

Opis

Zobrazujúci veľmi dobrú odolnosť, optimálny výkon a nízky odpor pri odvalovaní, aby bol ekonomický na palivo a šetrný k životnému prostrediu, pneumatika Nokian Seasonproof zabezpečuje svojmu vodičovi dokonalú bezpečnosť po celý rok, najmä na zasnežených cestách a za dažďových podmienok.

Opis
hodnotenie
Montáž

Pokročilá trakcia a kontrola

Pokročilá trakcia a kontrola
Vybavený novým dezénom a stredovou zónou spojenou s blokmi dezénu, zabezpečuje vylepšené výkony v lete, ako aj pri brzdení na suchých alebo mokrých cestách, skrátené brzdné dráhy, zvýšenú bezpečnosť v zákrutách vďaka optimalizovanej trakcii a pokročilému ovládaniu a optimálne výkony za akýchkoľvek poveternostných podmienok.

Lepšia priľnavosť na snehu

Lepšia priľnavosť na snehu
Vybavený snehovými klincami umiestnenými medzi blokmi behúňa, táto zimná pneumatika zabezpečuje silnú priľnavosť a stabilný pocit z jazdy.
Efektívne sa prichytávajúc na zasnežené povrchy pri akcelerácii a brzdení, kliny zvyšujú bezpečnosť v snehu, ako aj na akomkoľvek inom type mäkkého terénu.

Indikátor opotrebenia pneumatiky

Indikátor opotrebenia pneumatiky
Vybavený indikátorom opotrebenia (DSI), ktorý umožňuje vodičovi vedieť, kedy musí vymeniť svoju pneumatiku, Nokian Seasonproof zabezpečuje bezpečnú zimnú jazdu. Indikátor opotrebenia zobrazuje zostávajúcu hĺbku dezénu v milimetroch, čísla sa postupne vymazávajú, ako sa pneumatika opotrebuje. Aby ste si boli istí dokonalou bezpečnosťou v zime, ideálna hĺbka drážky by mala byť 4 až 5 milimetrov a keď sa vločka snehu stratí, je čas vymeniť pneumatiku pre bezpečnú jazdu.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Kombináciou troch inovatívnych technických vlastností v návrhu lamel, dezénu a zloženia gumy, koncept Season Sense umožňuje dosiahnuť výkonnosť počas celého roka a maximálnu bezpečnosť na snehu a v daždi. Vyrobili sme prispôsobené multifunkčné lamely a smerové vzory a nová "všetkyročná" drážka dezénu môže odvádzať vodu a blato, zatiaľ čo nové zloženie gumy bohaté na kremičitú kyselinu ponúka vynikajúcu odolnosť, dobrú priľnavosť na mokrom povrchu a nízky valivý odpor, čo ho robí ľahko použiteľným na mokrom a v blate.
LiveChat
Whatsapp Messenger