Vyhľadávať podľa rozmeru

Nokian Hakkapeliitta 10

Kategória : Osobné zimné
Nokian Hakkapeliitta 10 ::dimension::
Už od 138,38
Pozrite rozmery

Doprava zdarma Najlepšia cena Skladom

Verzia 10 slávneho Hakkapeliitta od Nokian - Hakkapeliitta 10 - bola uvedená na trh v roku 2021. Zabezpečuje optimálnu priľnavosť na zasnežených alebo ľadových povrchoch, skvelý komfort jazdy, na cestách aj v teréne, pričom rešpektuje životné prostredie.
Hakkapeliitta 10 je pneumatika s hrotmi vybavená technológiou "Double Stud" (dvojitý hrot), ktorá spočíva v strategickom umiestnení hrotov na stred behúňa pre priľnavosť pri akcelerácii alebo brzdení a na ramenách pre zlepšenie priľnavosti počas zákrut alebo náhlych zmen smeru alebo jazdných pruhov; životnosť pneumatiky a jej hrotov je zabezpečená konceptom Eco Stud 10 (na báze hrotu je prítomná dodatočná vrstva gumeného materiálu a špeciálny vankúš).
Vzor behúňa je v klasickom tvaru "V", smerový, veľmi zavlažovaný lamelami pre dokonalú stabilitu na roztopenom snehu. Zmes gumeného materiálu je inovatívna, aby sa prispôsobila širokému rozsahu teplôt v zime; samozrejme ponúka nízky odpor pri odvaľovaní pre lepšiu úsporu paliva a vylepšený akustický komfort.

Rozmery
hodnotenie
LiveChat
Whatsapp Messenger