Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Headway automobil

Pneumatika Headway

Headway Technology Group je diverzifikovaný podnik so sídlom v Dongying, v provincii Shandong v Číne. Vyrába tam rôzne typy pneumatík, vrátane pneumatík PCR, pneumatík TBR, pneumatík predpätia OTR a pneumatík pre nákladné automobily a autobusy. V poslednej dobe rozšírila ponuka produktov a služieb, vrátane výroby zliatinových ráfikov a lítiových batérií, nehnuteľností a ďalších produktov, pričom sa naďalej zameriava predovšetkým na výrobu pneumatík pre nákladné a osobné automobily.

Vďaka spolupráci s poprednými univerzitami v krajine je spoločnosť schopná držať krok s vývojom nových technológií, zlepšovaním zmesí a vývojom trendov v celom čínskom priemysle. Skupina úspešne získala množstvo certifikátov vrátane ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB / T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC a SONCAP.

Vďaka prísnemu riadeniu kvality a výroby nadviazala skupina Headway Group strategické partnerstvo s významnými výrobcami nákladných vozidiel, ako je Sinotruck. K dnešnému dňu je ročná kapacita spoločnosti 12 miliónov kusov pneumatík PCR a 1,2 milióna kusov pneumatík TBR. Do konca roku 2015 skupina zvýši tento údaj na 30 miliónov kusov pneumatík PCR a 3 milióny pneumatík TBR.

Headway zabezpečuje diverzifikáciu svojho rozvoja a zameranie sa na obchodný model prospešný pre všetky strany v rámci svojej budúcej stratégie rastu. Na základe počúvania trhových očakávaní a poskytovania vysoko kvalitných produktov používateľom si skupina kladie za cieľ pridať hodnotu globálnej ekonomike a vybudovať si reputáciu spoločnosti svetovej úrovne.

Najpredávanejšie profily

Osobné

Celoročné

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Letné
LiveChat
Whatsapp Messenger