Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Hankook automobil

Pneumatika Hankook

Založený v r. 1941 je Hankook jedným z najdôležitejších výrobcov pneumatík v súčasnosti vo svete. Hankook ponúka širokú škálu pneumatík pre osobné automobily, úžitkové vozidlá, SUV, autobusy, nákladné automobily v 185 krajinách. Hankook je siedmym výrobcom z hľadiska predaja. Kórejská spoločnosť veľmi veľa investuje do výskumu a vývoja za účelom poskytnutia ponuky pneumatík najvyššej kvality.
Hankook má viac ako 14.000 zamestnancov v štyroch regionálnych pobočkách, viac než 20 zahraničných dcérskych spoločností a 5 výskumno-vývojových centier po celom svete a generuje 70% svojich výnosov na zahraničných trhoch.

Najpredávanejšie profily

Osobné

4x4 / SUV

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Technológie značky Hankook

Priemysel na špičke technológie

Priemysel na špičke technológie
Hankook veľmi stavia na výskume a vývoji, aby mohol ponúkať stále výkonnejšie pneumatiky. S cieľom chrániť svoje know-how, značka zaregistrovala viac ako 1 000 patentov v Južnej Kórei a viac ako 140 po celom svete.

Pôvodné vybavenie u mnohých výrobcov

Pôvodné vybavenie u mnohých výrobcov
Pneumatiky Hankook sú pôvodne inštalované na modeloch mnohých výrobcov, čím prejavujú svoju dôveru a uznanie voči značke.

Globálny úspech

Globálny úspech
Pneumatiky Hankook sú univerzálne a predávajú sa miliónmi po celom svete. Je to ich pomer kvalita/cena a výkonnosť, ktoré robia rozdiel u zákazníkov.
LiveChat
Whatsapp Messenger