Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky GT-Radial automobil

Pneumatika GT-Radial

GT-Radial má 7 závodov na výrobu pneumatík v Číne a 1 závod v Indonézii, ktoré spĺňajú zásadné kritéria kvality a bezpečnosti platné vo svete pre výrobné postupy. Závody GT-Radial vyrábajú pneumatiky pre Michelin a Nokian. GT-Radial ponúka kompletnú radu pneumatík pre úžitkové vozidlá, 4x4, osobné automobily.

GT-Radial je deviaty najväčší výrobca pneumatík vo svete. GT-Radial poskytoval pneumatiky General Motor dlhé roky. Pneumatiky GT-Radial majú všetky certifikáty potvrdzujúce kvalitu ich výrobkov : ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 a ISO14001 týkajúce sa životného prostredia.

Vo výskume a vývoji spoločnosti GT-Radial pracuje viac ako 500 zamestnancov.

Najpredávanejšie profily

Osobné

Celoročné

4x4 / SUV

Celoročné

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Technológie značky GT-Radial

Viac ako 60 rokov skúseností

Viac ako 60 rokov skúseností
Už viac ako 60 rokov sa Giti Tire, tvorca značky GT Radial, pohybuje vo svete pneumatík, kde sa javí ako jeden z celosvetových lídrov. Giti Tire má po celom svete viac ako 35 000 spolupracovníkov. Spoločnosť disponuje ultramodernými výrobnými zariadeniami v Číne a Indonézii. Predáva pneumatiky pre osobné automobily, SUV, úžitkové vozidlá a nákladné autá v takmer 70 000 predajných miestach rozložených vo viac ako 130 krajinách. Renomované automobilové značky ako Dacia, Renault, Peugeot a Citroën používajú pneumatiky GT Radial ako originálne vybavenie. Tento prvok ukazuje dôveru, ktorú tieto výrobcovia vkladajú do našich produktov.
LiveChat
Whatsapp Messenger