205/50 R17 89V M+S - Upraviť

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S

Kategória : Osobné celoročné
C C B 70 dB
4.5 /5 (78 hodnotenie)
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
Goodyear 205/50 R17 89V
70
Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V M+S
C C B 70 dB
na sklade

Doprava zdarma od 72 h

Jednotková cena 129,79

Vlastnosti

Značka Goodyear
Model Vector 4Seasons
Rozmer 205/50 R17 89V
Upraviť tento rozmer
Špecifikácia M+S
Európsky rating
C C B 70 dB
Kategória
Osobné celoročné
Hodnotenie
4.5 /5 (78 hodnotenie)

Opis

Goodyear Vector 4Seasons 205/50 R17 89V (M+S) je výkonná celoročná pneumatika. Vďaka inovatívnej patentovanej technológii "Reagujúca na počasie", poskytuje stále rovnako vysokú úroveň nezávisle od klimatických podmienok. Optimálne výkony v daždi. Zvýšený kilometrový výkon. Dobrá priľnavosť na snehu a ľade.

Opis
hodnotenie
Montáž

Weather Reactive SmartTRED

Weather Reactive SmartTRED
Vector 4Seasons SUV je vybavený technológiou Weather Reactive SmartTRED od spoločnosti Goodyear, ktorá mu poskytuje výnimočný výkon za akýchkoľvek poveternostných podmienok. Rôzne zóny behúňa mu umožňujú prispôsobiť sa všetkým ročným obdobiam. Je konkrétne certifikovaný pre zimnú jazdu, ako to dokazuje symbol Snežnej vločky.

Pohon za všetkých podmienok jazdy

Zloženie štyroch ročných období umožňuje optimálne správanie sa v lete aj v zime. Pneumatika Vector 4Seasons obsahuje vysokú hustotu trojrozmerných lamel, ktoré jej umožňujú prekonať konkurenciu vďaka lepšej trakcii na snehu a ľade. * Je označený symbolom snehovej vločky, ktorý symbolizuje, že zimná jazda je cieľom dizajnu tejto pneumatiky.

Lepšia kontrola na suchu aj na mokru

Kontrola za dažďa alebo snehu. Pneumatika Vector 4Seasons sa vyznačuje menšou náchylnosťou k aquaplaningu a 11% znížením brzdnej dráhy na ľadovom povrchu.* Na suchom povrchu si udržuje vynikajúcu jazdnú stabilitu, vďaka tuhým blokom, ktoré zaručujú zvýšenie stability v zákrutách alebo pri zmenách smeru.

Rešpekt k životnému prostrediu

Charakterizovaný nízkym odporom pri kotúľaní, ktorý ovplyvňuje zníženie spotreby energie vozidla, pneumatika Vector 4Seasons je schopná dosiahnuť vysoký počet kilometrov, vďaka zmesi gumeného zloženia štyroch ročných období a plochému profilu, ktorý rovnomerne rozdeľuje tlak.

Vynikajúci výkon po celý rok

Pneumatika Vector 4Seasons je schopná prispôsobiť sa všetkým poveternostným podmienkam a zabezpečuje vynikajúce správanie v každom ročnom období, vďaka technológii Météo Reactive od spoločnosti Goodyear. Technológia SmartTRED definuje rôzne zóny v behúňovej pásme pre prispôsobenie sa mnohým cestným podmienkam.
LiveChat
Whatsapp Messenger