Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Dunlop automobil

Pneumatika Dunlop

Značka Dunlop začala svoju činnosť v oblasti výroby pneumatík v r.1888. Skupina vyvinula mnoho vysoko kvalitných produktov, ktoré sa predávajú po celom svete. Dnes je reputácia Dunlop dobre vybudovaná.

Uznávaná a vychvaľovaná pre svoju dlhoročnú bezkonkurenčnú technológiu, má skupina tri výskumné a vývojové oddelenia, ktoré sa zaoberajú výhradne zlepšeniu a inovácii pneumatík Dunlop.

Najpredávanejšie profily

Osobné

4x4 / SUV

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Celoročné

Technológie značky Dunlop

HLUKOVÁ OCHRANA

HLUKOVÁ OCHRANA
Pre pohodlnejšiu jazdu, ktorá neprichádza o svoju efektívnosť, dôverujte technológii, ktorá znižuje hladinu vnútorného hluku o 50 %. Aké je tajomstvo? Vysoko odolná vrstva polyuretánu na vnútornej ploche pneumatiky.

ŠPECIFICKÝ SYSTÉM PODPORY PÄTY

ŠPECIFICKÝ SYSTÉM PODPORY PÄTY
Vychutnajte si presnejšiu jazdnú skúsenosť a maximálnu kontrolu vďaka systému opory päty. Posilnené spojenie medzi pneumatikou a rafikou vám ponúkne nezrovnateľný pocit z jazdy.

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)
Ochrana ráfika je zabezpečená systémom Dunlop MFS (Maximum Flange Shield) a jeho gumovým profilom, ktorý prechádza obvodom pneumatiky a vytvára nárazovú zónu.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Čerpajúc inšpiráciu z motorových športov, zmes gumeného Silica-Plus pre behúň je zárukou lepšej priľnavosti k ceste.

JLB (BANDÁŽ BEZ SPOJA)

JLB (BANDÁŽ BEZ SPOJA)
S jeho hybridnou technológiou povlaku, bezšvový nylonový obal s vrstvou pod 0° umožňuje znížiť obvodové deformácie pri vysokých rýchlostiach.

MULTI-LAMELY

MULTI-LAMELY
Pripravte sa na čelenie najťažším zimným poveternostným podmienkam vďaka pneumatike s mnohými lamelami. Vynikajúci v tak rozmanitých ako aj extrémnych podmienkach, rôzne typy lamel sú vhodné pre všetky typy zimného počasia.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Pre lepšie zrýchlenie a menšie opotrebenie dôverujte tejto zmesi Dual Silica z dvoch typov kremičitanu.
LiveChat
Whatsapp Messenger