Vyhľadávať podľa rozmeru
Pneumatiky Berlin Tires automobil

Pneumatika Berlin Tires

BERLIN Tyres je nová nemecká značka ultravysokých pneumatík od spoločnosti Berlin Tires Europe GmbH.
Medzinárodne pôsobiaca spoločnosť má sídlo v nemeckom hlavnom meste Berlín.
Ponúka širokú škálu vysoko kvalitných produktov pre širokú škálu služieb.
Pneumatiky BERLIN sú určené pre vozidlá vyššej triedy. Sú vysoko kvalitné a 100 % „nemecky navrhnuté“. Takto máte zaručený úžitok z produktu nenarušenej kvality za férovú cenu.
Názov BERLIN Tyres sa udomácnil, pretože žiadne iné mesto nie je stelesnením Nemecka a jeho hlavného mesta. Je to centrum politickej moci, ale aj symbol slobody a estetiky.
Majitelia náročných vozidiel tiež požadujú, aby ich pneumatiky dosahovali na ceste skvelý výkon v kombinácii s estetickou dokonalosťou.

Výrobky značky BERLIN Tires sú na svetovom trhu s pneumatikami vysoko kvalitné výrobky. S využitím najmodernejších výrobných technológií Industry 4.0 vyvinuli inžinieri značky nové gumové zmesi i špeciálne profily pneumatík, ktoré v porovnaní s inými konkurenčnými výrobkami uspeli nielen v rámci zníženia hluku, ale aj zlepšenia držania na vozovke (na suchom a mokrom povrchu). Jediný produkt kombinujúci celý rad výnimočných kvalít za prijateľnú cenu: ďalšia výrazná a pozitívna vlastnosť pneumatík BERLIN!

Ľudia sa často pýtajú, prečo značka pneumatík nesie názov hlavného mesta. Tvorcovia pneumatík BERLIN opäť dlho premýšľali a dospeli k tomuto záveru: Medzinárodná atmosféra, špičkové technológie, kultúrna rozmanitosť, tvorivosť, rýchlosť a pomalosť, estetika, modernosť a tradícia: toľko hodnôt, ktoré neexistujú nikde inde ako v nemeckom hlavnom meste. Berlín je na celom svete považovaný za multikultúrne a technologicky vyspelé mesto. Mesto, v ktorom to neustále žije o s nesmiernou rozmanitosťou a s jedinečným spôsobom života. Táto technologická avantgarda, tento zmysel pre život a tvorivosť a neúnavná činnosť mesta sa odrážajú vo výrobkoch BERLIN Tyres. A preto sa názov týchto nových prémiových produktov určených pre športových vodičov, ktorým sa kladie dôraz na kvalitu za rozumnú cenu, inšpiroval nemeckým hlavným mestom.

Inžinieri spoločnosti BERLIN Tyres sa zaoberajú vývojom pneumatík a chcú svojim zákazníkom ponúknuť „novú generáciu vysoko kvalitných výrobkov za prijateľné ceny“. Dnes už nestačí riadiť prestížne a športové auto: pneumatiky musia byť vhodné aj pre takéto vozidlá. Naopak, nikto by sa nemal zaobísť bez kvalitných pneumatík s maximálnym komfortom jazdy a najvyššou možnou úrovňou bezpečnosti. Vyvinúť toľko vlastností bolo nesmierne náročnou úlohou, ktorú vývojári v spoločnosti BERLIN Tyres napriek tomu dokázali bravúrne splniť. Dokázali splniť všetky požiadavky, ktoré pre váš produkt stanovili. Bolo možné dosiahnuť dokonca cieľ vysokej kvality pneumatík za prijateľnú cenu.

Najpredávanejšie profily

Osobné

4x4 / SUV

Úžitkové pneumatiky / Dodávky

Celoročné
LiveChat
Whatsapp Messenger